При мен проблема е подобен. Тресе от може би година, но не я бях карал дълго време на бензин. Почна да свети лампичката-инжектор, като гаснеше след 2000 об., след 2-3 дни след 3000 об., а сега гасне след 4000. Пали много трудно! Колата е с ГИ Тартарини. Преди 2 дни я закачихме на комп и показа проблем с фазовия датчик. Купих го. Днес я закарах да сменям масла и ремъци + този ми ти датчик. Но се оказа, че дори с новия датчик не ще да пали... Пали по-добре при изключен датчик
! Като отидох да проверя какви ги вършат в сервиза, се оказа, че наистина е така. Предположих, че е от газовата. Пробвахме с разкачане на буксата на ГИ , тогава пък изобщо не запали, само върти... Има ли вероятност двата компютъра да се " борят", или проблемът да е в управлението на ГИ. Иначе колата върви добре и на газ, и на бензин. Малко ми се струва, няма мощност на бензин, но може и да бъркам. След като спря да пали нормално изчезна тресенето, защото я карам вече цяла седмица на бензин, та това тресене, според мен е от запушени дюзи...

Comment